A család teljes eltörlése
(forrás: www.kreuz.net)

A homo-ideológusok családdal szembeni gyűlölete most már egy nyelv-rendőrség létrehozásával is kifejezésre jut.

A homo-ideológusok jobban tudják, mint a katolikusok, hogy egy ország ideológiai uralmáért vívott harcban a nyelv központi szerepet játszik. Ezért ügyködnek a homoszexuálisan eltévelyedettek jelenleg azon, hogy a hétköznapi beszédet megváltoztassák.

Steve Jalsevac a kanadai életvédelem „LifeSite” internetes honlapján összegyűjtötte a homo-ideológusok által kidolgozott nyelv-erőszak hatására meghozott politikai döntéseket.

Közvetlenül a homo-élettársi kapcsolat legalizálása után a spanyol szocialista kormány elrendelte, hogy az „anya” és „apa” szavakat az anyakönyvvezetői hivatalok könyveiben „nemző A” és „nemző B” szavakkal kell helyettesíteni.
      Az elmúlt év februárjában a Nemzeti Skót Egészségügyi Minisztérium a vezető brit homo-egyesületekkel való együttműködéssel elrendelte, hogy az „anya” és „apa” kifejezéseket ezután mellőzni kell, és helyettük a „gondozó” vagy a „védelmező” kifejezést kell használni. Egyúttal a „feleség” és „férj” kifejezéseket is kerülni kell, valamint a „házasság” szónak a „partnerek” vagy „szoros barátok” javára el kell tűnnie.
      Ontario kanadai tartomány is száműzte az „apa” és „anya” szavakat a szóhasználatból. Továbbá minden hivatalos szabályzatból törölték a „feleség”, „férj”, „özvegy” és „özvegyasszony” kifejezéseket is.
      A dél-ausztráliai Victoria állam jelenleg azon szorgoskodik, hogy az „apa” és „anya” szavakat kiűzze az iskolás gyermekek fejéből. A „Lern to Include” című tanároknak szóló könyv, melyet homo-ideológusok dolgoztak ki, azt ajánlja, hogy ezeket a kifejezéseket töröljék az iskolák szóhasználatából.
      Hasonló változtatásokat indítottak el az USA Massachuesetts államában is, miután a homo-élettársi kapcsolatot ott is legalizálták.


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA