A hamburgi érsekség kínálata
(forrás: www.kath.net – 2011. július 26.)

Hamburg/Németország
Szüksége van inga-könyvre, rúnaírásos kőre, tarokk-kártyára és kristálygömbre? A hamburgi érsekség sajtószolgálatától bármikor megrendelheti, és hozzá még egy-egy koffert a buddhizmusról és az iszlámról is.

Az érsekség internetes honlapján – ahol bármikor bárki megrendelheti ezeket az üdvösségéhez „nélkülözhetetlen” eszközöket – ez a magyarázat áll: „A világvallások rítusainak és szimbólumainak szemléltetésére a hittan-tanárnőknek és hittan-tanároknak, valamint a főállású munkatársnőknek és munkatársaknak a következő szemléltető anyag áll rendelkezésre ingyenes kikölcsönzésre.”

Az okkultizmus-kofferben a következő tartalom található: 1 piros vászontáska 24 rúnaírásos kővel, 1 könyv: „Rúnaírás”, 1 witchboard, 1 könyv: „Bölcsesség egy másik világból”, 1 inga piros bársonytáskában, 1 könyv: „A nagy inga-könyv”, 1 rider-waite – tarokk, 1 kristálygömb, 1 állvány a golyóknak, 1 fekete bársonykendő, 1 útmutató a kristálygömb használatához, 1 útmutató a witchboard használatához és 1 nagy fekete bársonykendő mindezek kipakolásához.

Kapható továbbá egy koffer a buddhizmushoz: imamalom, imalánc, rituális tőr, imazászló, füstölő pálcák és egy bronz Buddha-szobor. Valamint egy az iszlámhoz: aranybarna imaszőnyeg, barna fejkendő, sötétbarna Hijab, Kafira, 1 Tashib (imalánc) és 1 Korán arab-német nyelven.

KATH.NET ezen kínálatok ügyében állásfoglalást kért a hamburgi érsekségtől, de mostanáig nem kapott választ.


2011. jú1ius 28.


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA