Napi könyörgés Magyarország Királynője, és a pokol legyőzője pártfogásáért

Egek fenséges Királynője, angyalok Patrónája, Te már kezdetben megkaptad Istentől a küldetést és a hatalmat, hogy széttipord a Sátán fejét. Alázatosan kérünk, küldd el nekünk égi seregeidet, hogy ők a Te vezetéseddel és a Te hatalmad által a pokol szellemeit üldözzék, ellenük mindenütt harcoljanak, vakmerőségüket megszégyenítsék, és a pokolba visszataszítsák őket.

Istennek dicsőséges Anyja, küldd harcba győzhetetlen seregedet a pokolnak az emberek között lévő kiküldöttei ellen, rombold le az istentelenek terveit, alázd meg mindazokat, akik a rosszat akarják. Könyörögd ki a bűnösöknek a kegyelmet, hogy meglássák az igazságot és megtérjenek, tiszteljék a Szentháromságot és Téged is, az Ég Királynőjét.

Segítsd mindenütt győzelemre az igazságot és a jogot. Hatalmas Pártfogó, lángoló szellemeiddel védd meg a világban szentélyeidet és a kegyhelyeket. Őrizd meg a templomokat, minden szent helyet, tárgyat és személyt, kiváltképpen az Oltáriszentséget. Akadályozd meg, hogy azokat tiszteletlenül kezeljék, megbecstelenítsék, megszentségtelenítsék, kifosszák vagy szétrombolják. Akadályozd ezt meg, Miasszonyunk!

Szűzanyánk, védelmezd állandóan javainkat is, lakóhelyeinket és családjainkat a látható és láthatatlan ellenség minden üldözése ellen. Engedd, hogy szent angyalaid vezessenek minket, hogy így engedelmesség, béke és a Szentlélek öröme uralkodjék bennünk.

Ki olyan, mint Isten? Ki olyan, mint Te, Mária, angyalok Királynője és a pokol legyőzője? Ó jóságos és gyengéd Szűzanya, tiszta hitvese a Fiad arcát látni vágyó tiszta lelkűek Királyának – mindig Te vagy a mi szerelmünk, reményünk, védelmünk és dicsőségünk.

Szent Mihály, szent angyalok és arkangyalok, védelmezzetek és őrizzetek minket. Amen.

(A német eredeti egyházi jóváhagyása: Augsburg, 1969. június 25.)

Feltéve: 2012. május 24.



MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJE, KÖNYÖRÖGJ ÉRETTÜNK!


vissza

a MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJE oldalra                              a KEZDŐLAPRA