A homoszexuálisok a pokolba jutnak
(forrás: www.katholisches.info – 2015. szeptember 29.)

Joseph Osei-Bonsu, a Ghana-i Konokgo-Mampong püspöke ellent mondott annak az elképzelésnek, hogy a homoszexuálisok a mennyországba juthatnak. A Ghana-i püspöki konferencia elnöke, aki az Aschanti régi királyi nemzetségből származik, ezt nyilatkozta: „A homoszexualitás nem természetes.” Azt az állítást, hogy némelyek már ezzel a hajlammal születnek, a ghánai főpásztor a „politikai legendák” körébe utalta, amit szerinte csak azért találtak ki, hogy a „homoszexuálisok jogait” kivívják, és saját viselkedésüket igazolják.

A Biblia Rómaiakhoz írott levelében, ennek első fejezetében (Róm 1,24-32) világosan kimondja, hogy azok, akik gyakorolják a homoszexualitást és azok, akik egy homo-„házasságot” politikailag, vallásilag vagy bármi más okból támogatnak, Isten előtt vétkeznek.
     „Buzik, leszbikusok, hazugok és gyermekgyalázók és mások nem jutnak a mennybe, és ezt a Biblia egészen világosan kimondja. Nem egy ember az, aki azt mondja, és nem egy püspök, aki azt mondja, hogy ők nem jutnak a mennybe, hanem a Biblia. A Szentírás az, ami megmondja, hogy nem jutnak a mennybe”, mondta Osei-Bonsu, hétfőn a Radio Starr egyik adásában.


Emlékeztetőül: Az Egyház tanítása szerint a homoszexualitás égbekiáltó bűn.


Feltéve: 2015. szeptember 29. Szent Mihály arkangyal ünnepén


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA