Anti-iszlám párt tervezett megalakulása Németországban
(forrás: www.kath.net – 2007. március 23.)

Wetzlar/Németország
A Frankfurter Allgemeine Zeitung publicistája és egykori szerkesztője, Udo Ulfkotte egy anti-iszlám pártot akar életre hívni, amelyet május végén Berlinben akarnak megalapítani, és amely már 2008 tavaszán indulni akar a helyi választásokon, jelentette be Ulfkotte a „Pax Europa” egyesület internetes honlapján.

A „Pax Europa” egyesületet 2006-ban lobbyként alapította a keresztény-zsidó értékek megőrzésére Európában. A párt a radikális iszlám Európában való előrenyomulása ellen irányul, és a keresztény-zsidó értékek megőrzéséért harcol. Bár keresztény orientáltságú, nem csupán keresztényeknek szól. Legfontosabb célja a muzulmánok mindennemű különleges jogainak az eltörlése. Például ahol a lakók többsége ellenzi egy mecset megépítését, ott ne lehessen erre engedélyt kiadni. Vagy például azonnal ki lehessen utasítani azokat a törököket, akik az érvényben levő törvények ellenére a német állampolgárság mellett a törököt is meg akarják tartani. A párt – amelynek még nem adtak nevet – további súlyponti kérdései a családpolitika, a közbiztonság, valamint az állatok és a környezet védelme.

Ulfkotte már számos könyvet írt az iszlámról. A „Krieg in unseren Städten” (Háború városainkban) című könyvét, amely Németországnak az iszlám terroristák által történő aláásását írta le, egy ideig nem lehetett árusítani, mivel az iszlám közösségek a szerzőt perekkel halmozták el és a könyvet betiltatták.

A Pax Europa egyesület a tervezett párttól függetlenül folytatja tevékenységét. Ennek keretében szeptember 11-ére a brüsszeli Európa Parlament előtt terveznek egy demonstrációt Európa lappangó iszlámosodása ellen.


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA