Támadás egy abortusz-felvilágosítás miatt
(forrás: www.kath.net – 2010. február 26.)

Berlin/Németország
Egy berlini iskola tanárát megtámadták, mert diákjainak szemléletes anyagot mutatott a terhesség-megszakításról, jelentette egy német napilap. Az iskola elhatárolódott a tanártól. René Schlüter, az iskola igazgatója szerint egy olyan pedagógusról van szó, akit 2009 decemberéig helyettesítő tanárként alkalmaztak. Az újság beszámolója szerint az igazgató szó szerint ezt mondta: „Ha a tanár még nálunk lenne, azonnali hatállyal felmondanánk neki. Szomorúak és dühösek vagyunk, és elítéljük a tanár eljárását.”

A tanár aktáiból az derül ki, hogy nem csinált mást, csak azt mutatta meg, mi történik az abortusz egyik módszerénél. Többek között valószínűleg azt szemléltette, hogy a „gyerekeket darabokra szedik”, hogy a leszíváskor ne akadjanak fenn a tömlőben. Elsőnek a karokat és a lábakat „választják el a testtől”, utána „a törzset a fejtől”. De mivel a fej túl nagy, az orvosnak fel kell előbb darabolnia. Továbbá az áll még az aktában, hogy ezután a „széttépett testet az égetőkemencébe” teszik.

A szóban forgó iskola a keresztény ifjúsági intézmény, „A bárka” kooperációs partnere és a Szabad Evangéliumi Iskolákhoz tartozik.

Jürgen Zöllner, Berlin szociáldemokrata oktatásügyi szenátorának szóvivője, Jens Stiller az újság szerint az esettel kapcsolatban ezt nyilatkozta: „Az iskoláknak a jövőben még gondosabbnak kell lenniük.”


szerk. megj.: Azt hiszem, ennél az esetnél szemléletesebben nem is lehetne bemutatni a mai társadalom mocskos kétszínűségét, végzetes romlottságát. Miközben az iskolákban 7 éves (!) kortól kezdve kötelező a szexuális felvilágosítás – a gyerekeket arra oktatják, hogyan kell védekezni a közösüléskor – és például ingyen óvszer-osztogatással egyenese ránevelik a fiatalkorúakat a nemi életre, addig kirúgják, nyilvánosan elítélik, meghurcolják azt a pedagógust, aki „ezeket az ártatlan lelkeket” fel meri világosítani tettük következményeiről! Micsoda aljas világ!


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA