A Szent Korona Rádió üdvözli a Magyarország boldogulásáért imádkozó sámánt

Megdöbbenéssel hallottam, láttam, hogy a magyar parlamentben, egy olyan kormány uralkodása alatt – amelyik most alkotott egy olyan alaptörvényt, melyben a kereszténységre hivatkozik – és ennek engedélyével, sámán táncolhatott és imádkozhatott a magyar Szent Korona előtt.

Se képet, se videót nem közlök, aki látni szeretné ezt az égbekiáltó, Magyarország Királynőjét, és az Ő koronáját gyalázó botrányt, az itt megteheti:
www.youtube.com/watch?v=UqpMPdXGxdo

Információ gyanánt, idézem három hírportál beszámolóját. Kérdés: vajon az a keresztényibb, amelyik a nevében hordja a szent jelzőt, vagy a másik kettő? A választ mindenki adja meg magának.


http://szentkoronaradio.com/belfold/2012_03_22_video-tuvai-saman-a-parlamentben
Tuva sámán a Parlamentben: országotok erősödjék a Szent Korona által (videó)
Thu, 2012/03/22 - 22:37
Kategóriák: Belföld sámánizmus

Egy tuva sámán tisztító, tiszteletadó szertartást végzett a Szent Korona előtt, a nemzetünk gyarapodásáért, országunk erősödéséért. Ojun Adigzsi See-Oglu összes felmenője sámán volt, és ő először járt külföldön – elbeszélgettünk vele.

Mint minden értelmes, nemzeti oldali ember fenntartásokkal kezeli az egész "sámán-, és táltoskérdést"- mi is kénytelenek voltunk már elhatárolódni az ilyenektől. Azonban utánajárva a témának, érdeklődve a tuvai vendég sámán iránt, könnyű volt belátni, hogy egy autentikus, nem biznisz, nem őrült, nem önjelölt kuruzslóval lesz dolgunk, így természetesen mi is vele tartottunk a Parlamentbe.

Ojun Adigzsi See-Oglu hallott már Tuvában a Szent Koronáról, képeket is látott róla, és most, hogy Magyarországon járt, élőben is megtekintette. Mint állítja, új emberként távozott akkor a Parlamentből. Pár nap múlva visszatért - akkor készültek a felvételeink-, és szertartást is bemutatott.

Hogy mi a sámánizmus, mit keresett ő Magyarországon, hogyan lett sámán, és milyen ünnepeik vannak, hogyan kapcsolódik ez az ősi magyar valláshoz, az kiderül az alábbi összeállításunkból:


http://szeged.hir24.hu/itthonvilag/2012/03/26/saman-a-parlamentben/
Sámántánc a Szent Korona körül a Parlamentben
Megjelent: 2012.03.26. 10:00|

Különös történelemfelfogást tükröz az a videó, melyet a legnagyobb videómegosztó oldalon tekinthetünk meg. Ha pontosabban akarunk fogalmazni: zavaros az egész.

Hogy kerül egy sámán a Parlamentebe? Miféle szertartást végezhet egy pogány pap a magyar keresztény királyságot jelképező Szent Korona érdekében? Mintha Koppány imádkozna Szent István lelki üdvéért. Ugye, kissé zavaros a dolog? De megtörtént. A Parlamentben, a díszőrség asszisztálása mellett. Nézze meg ön is!


www.atv.hu
Transzközeli állapotban a koronánál a tuvai sámán a Parlamentben

A Youtube-ra fölkerült egy pénteken fölvett film, ahol egy sámán táncol a korona körül, miközben egy sámánnő sámándalt énekel.

Bár az indexes kollégákat pár hete kitiltották a Házból, úgy látszik, a sámánok – ellentétben az Index munkatársaival – nem sértették a Ház méltóságát és a sámándal nem zavarta az őrséget.

Tekintettel arra, hogy Szörényi-Bródy idevonatkozó rockoperáján szocializálódtunk, szerkesztőségünk nem éri föl értelemmel, hogy a korona és a sámándal mennyire kompatibilis egymással, de muszáj nekünk mindent értenünk?


Feltéve: 2012. március 30.


vissza

MAGYARORSZÁG oldalra                              a KEZDŐLAPRA