Homoszexuális „apák” éveken keresztül szexuális tárgyként használták „fiúkat”
(forrás: www.kath.net – 2013. július 8.)

Két Ausztráliában élő homoszexuális örökbe fogadó „apa” most nyolc éves „fiúkat” éveken keresztül szexuális tárgyként használta és egy pedofil csoport rendelkezésére bocsátotta. Egyiküket, az amerikai Mark J. Newton-t 40 évnyi börtönre és 400 ezer dollár kártérítésre ítélték. A másik, az új-zélandi Peter Truong, hazájában várja perének lefolytatását.

A két férfi 2002-ben kezdett el béranyát keresni. Végül Oroszországban találtak egy nőt, aki 8 ezer dollárért kihordott egy gyereket számukra, akit pár nappal születése után, 2005-ben vettek magukhoz az „apák”. Az ausztrál televízió annak idején beszámolt a gyerek érkezéséről! [Tehát az egész világ részese volt ennek a sátáni bűnnek.]

Az orosz hírtelevízió, az RT Novosti jelentette, hogy Newton és Truong 22 hónapos kora óta fajtalankodott a gyerekkel, akit ezen idő alatt egy nemzetközi pedofil-kör, melynek tagjai Ausztráliában, Franciaországban, Németországban és az USA-ban élnek, rendelkezésére is bocsátott. A rendőrségnek legalább nyolc férfit sikerült azonosítania, akiknek kapcsolatuk volt a kisfiúval, annak 2 és 6 éves kora között.

Az eset úgy derült ki, hogy egy razzia során a rendőrség fotókat talált a gyerekről. A további nyomozás során bukkantak a két férfi és a pedofil csoport nyomára.

Az orosz kormány 2013-ban hozott törvényt, melyben megtiltja orosz gyermekeknek homoszexuális párok általi örökbefogadását, sőt azoknak a polgároknak is tilos ez, akik olyan országban élnek, ahol a homo-„házasság” megengedett. Az orosz kormány azon gondolkodik, hogy az örökbefogadási törvényt még jobban szigorítja, hogy az itt ismertetett esethez hasonlóakat megakadályozza, mondta Pavel Astakhow, az oroszországi gyermekek jogának ombudsmannja.

[Kíváncsi vagyok, ki és mikor fogja végre bíróság elé állítani az amerikai, a francia elnököt, és a homo-„házasság” és örökbefogadási jog többi kitalálóját, támogatóját. És hogy ezeket az embereket legalább álmukban nem kínozzák-e az ily módon tönkretett gyermekek képei. És arra is, hogy közülük hányan hiszik el komolyan, hogy a homoszexuális párok többségénél nem ugyanez vagy legalábbis hasonló történik az örökbefogadott gyermekekkel.]


Feltéve: 2013. jűlius 23.


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA