Ferenc működése végleg lerombolta az amúgyis rogyadozó gátakat

Tegnap kaptam egy levelet, mely így szól: „Kérem, áruljon el valamit! Amikor a múlt héten hosszan, több cikkben foglalkozott a "görög szerelem" témájával, honnan tudta, hogy ezen a héten a koadjutor pápa ebben a témában "forradalmi" kijelentést tesz, s ezért érdemes ráalapozni a témára?”

Nos, nem akartam semmire előkészíteni az olvasókat, egyszerűen csak azért írtam annyit erről a borzalomról, mert az egész világ, benne a katolikus sajtó és egyház ettől visszhangzik, nincs olyan szörnyűség, melyben valamilyen módon ne bukkanna fel. Kint vagyok Németországban, és bár összesen csak négyszer nyitottam ki a tévét, hogy híreket, meg az időjárást megnézzem, de egyszer sem sikerült elkerülnöm, hogy valami homokos műsorba, vagy legalább róluk szóló hírbe ne botoljak. Alig tudom elég gyorsan lezárni a készüléket, hogy ne kelljen a teljesen normális magazin vagy hírműsorban róluk hallanom, őket látnom. Mivel rendszeresen kijárok, tudom, hogy még hat héttel ezelőtt sem volt ennyire borzasztó a helyzet. Úgy gondolom, hogy ahogy a II. Vatikáni Zsinat nyitotta meg az utat a 68-as kulturális és erkölcsi összeomlás felé, most Ferenc működése, viselkedése és szavai bontották le az utolsó gátat az újabb összeomlás elől.

Az Országos Levéltárban kutatásaim során kezembe került egy feljegyzés, melyben Gáspár Margittól azt kérdezik a minisztériumból, hogy egy bizonyos emberről mi a véleménye és tapasztalata. Az illető homoszexuális volt, ezt a kérdezők is tudták, és azt szerették volna tudni, hogy alkalmazható-e valamilyen felelősségteljes állásban. Gáspár Margit, akinek egy időben munkatársa volt az illető, azt válaszolta, hogy a szóban forgó úriember hisztérikus, megbízhatatlan, neurotikus, mint minden homoszexuális.
     Charles Manson, a Sharon Tate-gyilkosság fővádlottja, akiről joggal mondták, hogy maga a Sátán, bandájának tagjait úgy nevelte rá a kegyetlen gyilkosságok végrehajtására, hogy lerombolta bennük a morált. Egy pszichológus, aki gondosan tanulmányozta a csoportot, „azon a véleményen volt, hogy nem a kábítószer, hanem a szex volt a közös nevező. Az a lány, aki Manson kommunájához csatlakozott magával vitt bizonyos polgári erkölcsi normákat. Manson azzal kezdte, hogy lerombolta ezt a morált. Így lépésről lépésre fel tudta számolni azokat a gátlásokat, amelyek normális körülmények között az életünket szabályozzák. .. Manson nem volt képzett pszichiáter, de megsejtette, hogyan kell lerombolni a szexuális gátlásokat, hogy azután másfajta gátlások is leomoljanak. A lányok – a gátlások lerombolása jegyében – lefeküdtek az összes fiúval és egymással is.” (részlet Makai György Al Capone és a többiek című könyvéből).

Charles Manson tehát tudta, Makai György is tudta, Gáspár Margit is tudta, és ahogy a honlapra ma feltett írásból kiderül egy volt homoszexuális aktivista is tudja, hogy a homoszexualitás elpusztítja az egyéniséget, lerombol minden gátlást, megalázza és rabszolgaságba veti az embert, hogy végül megölje. Csak Ferenc nem tudja ezt. És nem is akarja tudni. Hiszen számára a „simogató gyengédség” jelenti a vallást, a katolicizmust, az Isten-hitet, Jézus követését.
     Egy olyan férfi, aki úgy viselkedik, mint Ferenc, aki lányok lábát csókolgatja, nők hasát tapogatja, minden nőnek megengedi, hogy a nyakába omoljon, és csókolgassa, akit egy 57 éves férfi úgy simogathat, mint tette vele Ricca, annak viselkedési zavarai vannak, pláne, ha pap, püspök!
     Amit Ferenc eddig az egyházra zúdított, az mielőtt pusztít, előbb megalázza, beszennyezi, a felismerhetetlenségig bepiszkítja az egyházat, a katolikus világot. És mindeközben nem kéne megfeledkezni arról, hogy Isten hogyan büntette meg Szodoma és Gomorra lakóit és városukat! Az özönvízen kívül nem ismerjük Istennek más ehhez hasonló büntető „akcióját” a bűnös emberekkel szemben.
     Hogy miért éppen ez a bűn égbekiáltó és olyan súlyos, és ugyanakkor ennyire hatásos fegyvere az ördögnek? Mert Isten természetes rendjét tagadja, mert az ember testét és szellemét és lelkét egyaránt bemocskolja, meggyalázza. És mert a Bibliából ennek elkövetése kapta a legnagyobb büntetést. Tehát mondhatni logikus, hogy a Sátán e vétken keresztül tudja a legnagyobb kárt okozni az emberiségnek, és Jézus Egyházának. És ebben az egyház vezetői vannak a leginkább a segítségére!


Feltéve: 2013. augusztus 3.


VISSZA


vissza

a KÖNYVTÁR oldalra                              a KEZDŐLAPRA