Bergoglio és társai elrejtik mellkeresztjüket „idősebb” testvéreik jelenlétében
(forrás: – eredeti: NON POSSUMUS – http://poschenker.wordpress.com/ – 2014. március 30.)

„Oda, ahová Szent Péter székhelye és az igazság katedrája, mint a nemzetek közötti fény felállíttattak, állították fel ők a pusztulás utálatának trónját, hogy ők, ha egyszer a pásztort legyőzték, a nyájat szétkergethessék.” (XIII. Leó pápa)

1. kép: Bergoglio és barátai az infámis ebédnél

2014. január 17-én fogadta Bergoglio Argentína zsidó közösségeinek képviselőt a Santa Marta rezidencia [!] étkezőjében egy kóser ebédre. Mivel a zsinatosok idősebb testvéreit a kereszt sérti, Bergoglio úgy döntött, hogy elrejti.
[lásd a honlap Pagina Catolica: „Ferenc rabbi az övéi körében” című cikkét]


2. kép: Vingt Trois bíboros Jacobson rabbi konferenciáján


3. kép: Vingt Trois bíboros, ahogy New Yorkban a zsidó hagyatéki múzeumban elrejti a mellkeresztjét


4. kép: Bergoglio és kísérői elrejtik mellkeresztjüket Argentínában


Urunk Jézus Krisztus szavai:
„Azokat, akik megvallanak engem az emberek előtt, én is megvallom majd mennyei Atyám előtt. De aki megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom mennyei Atyám előtt.” (Mt 10,32-33)

„Aki ez előtt a házasságtörő, bűnös nemzedék előtt szégyell engem és tanításomat, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor majd eljön Atyja dicsőségében a szent angyalokkal.” (Mk 8,38)

„Aki ugyanis szégyell engem és szégyelli tanításomat, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor majd eljön a maga és az Atya meg a szent angyalok dicsőségében.” (Lk 9,26)
„Mondom nektek, hogy aki tanúságot tesz mellettem az emberek előtt, azt majd az Emberfia is magáénak vallja az Isten angyalai előtt. Aki azonban megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom Isten angyalai előtt.” (Lk 12,8-9)

Vajon az újegyház képviselői hogyan értelmezik Urunk e szavait? Vagy talán nem is ismerik, nem is olvasták még soha őket?


Feltéve: 2014. április 8.


vissza

a HÍREK oldalra                              a KEZDŐLAPRA