Ne kísértsd Uradat, Istenedet
(forrás: www.kath.net – 2015. január 17.)

A szerkesztői üzenetekben 2014. április 25-én és augusztus 20-án foglalkoztam azokkal a furcsa tragédiákkal, amik Bergoglio látogatásait, ismerőseit érik. Augusztus 20-án ezt írtam:

„Amióta a honlap eljutott az igaz katolikus szemléletmódhoz, keveset foglalkozik a hátrahagyott ügyekkel, például Bergoglio viselt dolgaival. De most nem állom meg, hogy fel ne soroljam azokat az emberi tragédiákat, amik ennek az embernek az útját kísérik. Lassan olyan magasra nő a számuk, hogy biztosra vehetjük, hogy a 16-17. századi Németországban ezért már boszorkányként elégették volna:
     Wojtyla és Roncalli „szentté avatása” előtti napon egy Wojtyla tiszteletére felállított kereszt agyonüt egy fiatalt; Meglátogatja Betlehemben a születés kápolnáját, ahol félórával távozása után tűz üt ki; Elmegy az Utolsó Vacsora házába, ahol távozása után valaki keresztekből máglyát rak és meggyújtja; Találkozni akar a pünkösdi mozgalmak egyik élharcosával, aki jóbarátja még a régi szép időkből, aki egy héttel a találkozó előtt motorbaleset áldozata lesz; Most pedig két unokatestvére és ezek anyja halt meg autóbalesetben.
     A szenthagyomány szerint az Antikrisztus három és fél évig fog a szent helyen trónolni, Nos, Bergoglio most bejelentette, hogy már legfeljebb csak két-három éve van hátra, és utána „megtér az Atya házába” (irigylésre méltó ez a szerénység és üdv-biztonság). Mivel másfél éve bitorolja már Szent Péter trónját, még két évvel pont letelne a három és fél év.”

Most az eddigi listához a következő események jönnek még hozzá – a vatikáni rádió január 17-i hírei alapján:
     1) A Fülöp-szigeteki Tacloban-ban tartott „szentmise” után az oltárszínpad egy órával Bergoglio „miséje” után összedőlt. 2) A repülőtéren felépített egyik hangszóró rögzítését az erős szél felborította. A hangszóró egy nőre esett, aki belehalt sérüléseibe.


Feltéve: 2015. január 17.


vissza

AZ IDŐK VÉGE oldalra                              a KEZDŐLAPRA